PREZIDENȚIALE Predoiu: Ponta – Tăriceanu, un tandem al recesiunii și al corupției

Agerpres

Prim vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, a afirmat, miercuri, ca tandemul Victor Ponta, presedinte – Calin Popescu Tariceanu, premier este ‘un tandem al recesiunii si al coruptiei’.

‘Ceea ce observ e ca domnul Ponta, un premier care a dus economia României în recesiune, a nominalizat un fost premier care a lasat tara cu un deficit bugetar de aproximativ 6%, a facut praf banii din privatizarea BCR si a încarcat schema administratiei centrale cu aproximativ 150.000 de salariati. Premierul Tariceanu, astazi presedinte de Senat, a protejat coruptii din Parlamentul României, tergiversând anchetele justitiei si cererile ANI. Constatam ca avem un tandem Ponta – Tariceanu, un tandem al recesiunii si al coruptiei’, a spus Predoiu, la Palatul Parlamentului.

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti seara, ca lista cu persoanele nominalizate pentru postul de prim-ministru, daca el va câstiga alegerile prezidentiale, este închisa, prima optiune fiind Calin Popescu-Tariceanu, urmat de prim-vicepresedintele BNR, Florin Georgescu, si directorul SRI, George Maior.

Print Friendly, PDF & Email