Predoiu vrea sa trimita în opozitie „accidentul istoric” USL

Mediafax

Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu a declarat, sâmbata, la reuniunea CNC al PDL, ca principalul sau proiect este „trimiterea în opozitie” a „accidentului istoric” numit USL.

„Sunt astazi aici si pentru un alt motiv, pentru ca nu mai pot sa stau si sa ma uit când tara noastra e facuta praf în fiecare zi de iresponsabili care în loc de cap au un televizor, în loc de inima au un portofel si în loc de suflet au un sac cu mistocareli. USL este un accident istoric si noi avem obligatia morala sa-i oprim. USL a facut tandari pe ce a pus mâna anul trecut, pe reputatia României. USL este un lichidator de tara, joaca baschet si fotbal cu România, pâna când o sa-i oprim”, a declarat Predoiu.

Predoiu a precizat ca nu este „omul cuiva împotriva altcuiva” si ca va încerca sa uneasca taberele din PDL, sustinând ca un PDL unit „nu are adversar în România”. „Nu sunt al niciunei tabere. Vin sa încerc sa unesc aceste tabere, dacaa ramânem separati suntem slabi, daca ne unim PDL nu are adversar în România”, a mai declarat fostul ministru. În replica la unele acuzatii ale lui Cristian Preda, fostul ministru a mai spus ca PDL „nu este un partid de bolsevici”, pentru ca „la bolsevici nu apuci sa vorbesti împotriva, ci este un partid :mai disciplinat poate decât alet partide”.

Predoiu si-a mai motivat înregimentarea sa în PDL si prin faptul ca „nu i-a dat telefon niciodata, dar niciodata” si ca PDL „nu a facut zid atunci când a fost pus în cauza unul sau altul dintre primarii acuzati de coruptie”. Fostul ministru a mai declarat ca este gata sa „munceasca” si sa stea alaturi de PDL, indiferent daca va fi ales sau nu într-o functie, pentru ca vrea sa vada scoasa USL „de la destinele tarii”. La aceasta ora CNC al PDL voteaza pentru suspendarea din PDL a lui Cristian Preda si pentru desemnarea lui Predoiu ca prim-vicepresedinte al Partidului.

Print Friendly, PDF & Email