Predoiu: Voi informa comisia de organizare a unificării PNL despre stadiul programului de guvernare

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat ca va informa miercuri comisia de organizare a unificarii PNL cu PDL despre stadiul elaborarii programului de guvernare.

‘Voi informa astazi comisia de organizare a unificarii despre stadiul elaborarii programului. Avem un termen în 28 februarie pentru prezentarea unui proiect si vom respecta acest termen, colegii lucreaza si suntem în grafic’, a afirmat Predoiu. El a spus ca au loc consultari cu societatea civila si cu experti. ‘Avem discutii si în partid, la nivelul conducerii si la nivelul liderilor de comisii de redactare, dar în acelasi timp ne consultam foarte intens si cu societatea civila, cu experti pe diferite domenii, cu economisti reputati din România. Va fi un program care sa proiecteze o crestere economica pe termen lung în tara noastra. Acest program va fi rezonant cu platforma prezidentiala a presedintelui Klaus Iohannis’, a declarat Predoiu.

El a afirmat ca programul de guvernare vizeaza mai multe etape, prima fiind pâna în 2016, daca PNL intra la guvernare, iar apoi va acoperi patru ani, plus înca alti patru. Predoiu a precizat ca nu exista un guvern din umbra, ci un grup de lucru care redacteaza parti din program care vor fi ulterior corelate. Liderul PNL a afirmat ca este nevoie de masuri economice care sa relanseze capitalul autohton si care sa ofere oportunitati pentru investitiile mari pe termen lung. ‘Trebuie sa valorificam atuurile noastre în ceea ce priveste resursele agricole, talentul în industria tehnologiei informatiei, tot ce înseamna resurse de creativitate’, a spus Predoiu.

Print Friendly, PDF & Email