Predoiu: Un președinte trebuie să știe să fie și jucător și mediator, uneori și spectator

 Mediafax

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, ca un presedinte de tara „trebuie sa fie si jucator si mediator” si ca uneori trebuie sa fii si „presedinte spectator”.

„Un presedinte trebuie sa stie sa fie si jucator si mediator si e o falsa problema aici daca trebuie sa fii una sau alta. Daca nu esti amândoua, nu esti complet ca presedinte”, a precizat Predoiu, la o reuniune a reprezentantilor PDL din organizatia Bucuresti, unde a avut loc o dezbatere între el si Gheorghe Falca, candidatii PDL în cursa interna pentru desemnarea reprezentantului în alegerile prezidentiale.

Predoiu a spus, în gluma, ca „uneori trebuie sa fii si presedinte spectator”. „Sa mai si glumim, poate ca uneori trebuie sa fii si presedinte spectator, când lucrurile merg bine, sa le lasi sa mearga bine”, a adaugat Catalin Predoiu. El a mai spus ca un om de stat în politica „n-are dreptul nici la sentimente si nici la resentimente” si are în vedere în primul rând interesul national. În discursul sau, Catalin Predoiu a mai spus ca presedintele Traian Basescu a lansat împreuna si în parteneriat cu PDL „un efort de reforma a statului”.

Print Friendly, PDF & Email