Predoiu: Dragnea nu întelege că nu poți să fii în acelasi timp și european și brazilian

Agerpres

Prim-vicepresedintele PNL Cătălin Predoiu a susținut sâmbătă că Partidul Social Democrat a făcut ‘praf’ reputația externă a României.

PSD este si ramâne adversarul nostru numarul unu, pentru ca este pericolul numarul unu pentru o societate democratica, sta în calea dorintei cetatenilor de a se desprinde de un mod de guvernare transparent. (…) PSD este partidul care a facut praf reputatia externa a României. Mai ieri l-am vazut pe Dragnea ca a sarit ca oparit de grija Europei, nu mai poate sa doarma. Nu întelege ca nu poti sa fii în acelasi timp si european si brazilian”, a spus Predoiu, la Consiliul National de Coordonare al PNL. El a sustinut ca, pentru ca România ca devina din nou atractiva, trebuie, între altele, ca statul sa respecte cetateanul, antreprenorii sa fie sustinuti, trebuie învatamânt profesional, eliberarea primarilor de reglementari necorelate.

Catalin Predoiu a facut apel la unitate în PNL. ”În sedintele de partid vorbim mai mult despre noi, nu despre cei de acasa. Si trebuie sa reparam acest lucru. Va chem sa practicam colegialitatea, respectul, unitatea, pentru ca drumul partidului catre guvernare trece prin unitatea partidului. Viziunea mea e aceea a unui partid unit, dar trebuie dublat de solidaritatea reala dintre membri. Lupta fratricida trebuie sa înceteze. Suntem egali în acest partid”, a spus prim-vicepresedintele PNL. De asemenea, el a pledat pentru continuarea parteneriatului PNL cu presedintele Klaus Iohannis.

”Drumul nostru catre guvernare trece prin victoria lui Klaus Iohannis în 2019. Va invit sa ne asumam un obiectiv: un guvern politic al PNL în cel de-al doilea mandat al lui Klaus Iohannis”, a afirmat Catalin Predoiu.

Print Friendly, PDF & Email