Predoiu: Când tot PNL-ul va fi în picioare împotriva PSD-ului, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi

Agerpres

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a afirmat, la Ploiesti, ca oamenii vor sa îi vada pe liberali în lupta cu PSD-ul, iar atunci când întreg partidul va sta împotriva social-democratilor, cetatenii vor avea încredere în PNL.

Oamenii vor sa ne vada în competitie si în lupta cu PSD-ul. (…) Trebuie sa ridicam partidul în toate organizatiile împotriva PSD-ului. Când tot PNL-ul va fi în picioare peste tot, asa cum e aici, împotriva PSD-ului, atunci vom avea încrederea oamenilor înapoi, pentru ca ei, deocamdata, ne simt ezitanti si în anumite locuri ne simt chiar oarecum în complicitate, ceea ce nu e adevarat. Ar trebui sa si probam acest lucru”, a spus Predoiu în discursul sustinut la Comitetul de Coordonare Judetean al PNL Prahova.

El a precizat ca una dintre problemele liberalilor este legata de încredere, subliniind ca este nevoie ca acestia sa se întoarca la politici de dreapta ‘clare’.

”Aici în Prahova, colegii pe care-i aveti în fata au înteles ca fie prospera politic si câstiga împreuna politic si iata-i fruntasi în PNL, fie se duc pe tobogan cu mâinile înfipte unul în gâtul altuia, asa cum se întâmpla, din pacate, în alte organizatii. (…) De ce si de ce …, putem vorbi pâna mâine, dar în general toate cauzele se cunosc. Problema e ca unele dintre ele persista si pentru viitor si ameninta ca PNL sa treaca în continuare prin crize pentru ca înca nu sunt înlaturate aceste cauze si prima pe care eu o vad este lipsa de încredere. Noi nu mai avem încredere în noi, daca noi nu avem încredere ca putem fi din nou partidul câstigator, n-or sa aiba încredere nici cei de pe strada. Daca noi nu mai avem încredere ca suntem gata sa recunoastem valoarea si sa o promovam si nu sa-i dam un picior undeva si sa o bagam sub masa, atunci nu vom ajunge nicaieri. Cheia este sa promovam valori în PNL. (…) Trebuie sa ne întoarcem la politici de dreapta clare’, a mai spus Cătălin Predoiu.


Print Friendly, PDF & Email