Locale 2016: Cătălin Predoiu a demisionat din funcția de șef al PNL București

Revista 22

Catalin Predoiu, candidatul propus de PNL pentru functia de primar general al Bucurestiului la alegerile locale care au avut loc ieri, a anuntat astazi ca si-a dat demisia din functia de sef al PNL Bucuresti.

„Am depus mandatul de Președinte al Filia­lei PNL București. Mulțumesc încă o dată ­tuturor celor care m-au sprijinit cu gând­ul sau cu fapta, tuturor celor care mi-au­ acordat votul. Îi asigur că nu le-aș fi ­risipit speranțele și încrederea”, a transmis Predoiu.

Predoiu a iesit doar pe locul al treilea la alegerile locale care au avut loc ieri, la mare distanta de Gabriela Firea si de Nicusor Dan, obtinand doar 11% din voturile exprimate de bucuresteni. Dincolo de asta, PNL nu a castigat nicio primarie de sector.

Catalin Predoiu a anuntat aseara, dupa primele exit poll-uri, ca isi va da demisia daca rezultatele anuntate se confirma.

„Daca maine dimineata se vor confirma rezultatele anuntate in aceasta seara imi depun mandatul de presedinte al filialei PNL Bucuresti… Am dorit mult sa castig aceste alegeri am facut tot ce am putut omeneste posibil am stiut ca ne confruntam cu o mare dezamagire fata de partidele politice. Toate aceste impedimente si adversitati pe care le-am intampinat la inceputul campaniei si pe parcurs pot explica partial rezultatul de care nu sunt multumit si nu suntem multumiti. Acest handicap cu care am plecat la drum nu pot impiedica legea corecta in politica de a iti asuma atat victoria cat si infrangerea,” a spus Predoiu.

Cătălin Predoiu, invitatul lui Virgil Ianțu, mai 2016

Print Friendly, PDF & Email