EXCLUSIV Cătălin Predoiu devoalează jocurile lui Dragnea: „Lui Toader i s-a servit un ultimatum între Mărțișor și 8 Martie, dacă nu face ce i se cere, va rămâne ghiocel”

podul.ro

Miercuri, 6 martie, trebuia să aibă loc votul moțiunii simple împotriva ministrului Justiției, Tudorel Toader, numai că social-democrații nu s-au prezentat în plenul Camerei Deputaților, iar astfel nu s-a întrunit cvorumul necesar. Mai mult, Liviu Dragnea a pus presiuni pe Tudorel Toader precizând că există nemulțumiri la adresa lui.

„Există o stare de nemulţumire pe care nu avem de gând să o ascundem și pe care o vom rezolva săptămâna viitoare într-un fel sau altul”, a declarat Liviu Dragnea.

În acest context, redacția Podul.ro a luat legătura cu fostul minsitru al Justiției, Cătălin Predoiu. Concret, întrebat cum vede boicotul PSD asupra moțiunii simple anti-Toader, deputatul PNL a precizat că era de așteptat, întrucât în cazul în care social-democrații s-ar fi prezentat la vot ar fi însemnat să fie de acord cu conținutul moțiunii.

„PSD a evitat să voteze moțiunea simplă a PNL pentru că ar fi însemnat să fie de acord cu conținutul ei și nu au vrut să dea acest mesaj. A spus-o în clar și Iordache în Plenul Parlamentului: am fi votat moțiunea dacă era altfel scrisă. Un pretext, desigur. Asta nu înseamnă că nu au o problema cu Toader”, a spus liberalul.

Totodată, chestionat ce urmărește Dragnea prin aceste presiuni asupra ministrului Justiției, Cătălin Predoiu a atras atenția că i s-a servit un ultimatum lui Tudorel Toader și este posibil să descopere că cea mai lungă carieră este cea de fost ministru.

„Cred că lui Toader i s-a servit un ultimatum între Mărțișor și 8 Martie, dacă nu face ce i se cere, va rămâne ghiocel. Oricum, dânsul e o gladiolă la geamul PSD. Îl mai udă din când în când dl. Tăriceanu, altfel s-ar ofili complet. Oricum, cariera cea mai lungă e aceea de fost ministru, iar dl. Toader ar putea descoperi curând acest principiu”, a conchis Cătălin Predoiu în exclusivitate pentru Podul.ro.

Print Friendly, PDF & Email