Cătălin Predoiu (PDL): Dorim să adunăm într-un fluviu apele care vor un proiect pentru România

Agerpres

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat vineri ca el si partidul pe care îl reprezinta propun un proiect care sa fie sprijinit de toate fortele de dreapta în vederea alegerilor prezidentiale.

‘Noi propunem prin aceasta lista de candidati la europarlamentare un proiect pro competenta, pentru o Românie reprezentata de profesionisti la Bruxelles, pentru locuri de munca, investitii. Un proiect care sa însemne o altfel de Românie. Fireste ca acest proiect are nevoie sa fie sprijinit de toate fortele de pe partea dreapta si fireste ca ne dorim ca dupa alegerile europarlamentare sa adunam într-un singur fluviu politic toate râurile, toate apele care doresc un proiect pentru România, un proiect care sa însemne o Românie europeana si nu o Românie de tip bananier, asa cum o deseneaza domnul Sova cu cariocile, domnul Ponta cu plimbarile prin baltoacele inundatiilor sau domnul Mazare cu care alegorice’, a afirmat Catalin Predoiu, într-o conferinta de presa la Cluj-Napoca.

El a spus ca este foarte periculos pentru tara ca PSD sa acapareze toata puterea, în cazul în care ar câstiga si presedintia României. ‘E limpede pentru orice om de buna credinta ca suntem într-o conjunctura extrem de periculoasa pentru viitorul României daca PSD acapareaza toata puterea si va avea un monopol asupra puterii, si asupra guvernului, si asupra presedintiei. De aceea, cred ca românii trebuie sa se gândeasca foarte bine daca vor sa lase toata puterea în mâna PSD, în mâna domnului Ponta, a domnului Dragnea si celor care îi împing la guvernare, Duicu, Mazare si toti ceilalti’, a sustinut Catalin Predoiu. El a spus ca în calitate de candidat al PDL la prezidentiale propune un ‘proiect pro: pro România europeana, pro România prospera, pro locuri de munca pentru tineri, dar si pentru vârstnici’, un proiect care sa se adreseze oamenilor de rând care s-au saturat de cearta politica.

‘Da, avem în vedere sa convingem cu acest proiect si sa adunam mai multe forte de pe partea dreapta, centru, si sa convingem toti românii, indiferent de orientari politice, pentru ca adevarata paradigma nu este pro/anti Basescu. Adevarata paradigma este pro România europeana sau anti România europeana. Ponta este anti România europeana, Ponta vrea sa împinga România spre est si pentru acest scop submineaza justitia, încurajeaza baronii si alunga investitorii’, a conchis Catalin Predoiu.

Print Friendly, PDF & Email