Cătălin Predoiu a fost ales prim-vicepreședinte al PDL

Mediafax

Fostul ministru al Justitiei, Catalin Predoiu a fost ales, sâmbata, prim-vicepresedinte al PDL, în favoarea sa votând 552 membrii ai CNC si împotriva 8 .

Anterior, Predoiu declarase la reuniunea CNC al PDL ca principalul sau proiect este „trimiterea în opozitie” a „accidentului istoric” numit USL. „Sunt astazi aici si pentru un alt motiv, pentru ca nu mai pot sa stau si sa ma uit când tara noastra e facuta praf în fiecare zi de iresponsabili care în loc de cap au un televizor, în loc de inima au un portofel si în loc de suflet au un sac cu mistocareli. USL este un accident istoric si noi avem obligatia morala sa-i oprim. USL a facut tandari pe ce a pus mâna anul trecut, pe reputatia României. USL este un lichidator de tara, joaca baschet si fotbal cu România, pâna când o sa-i oprim”, a declarat Predoiu.

Predoiu a precizat ca nu este „omul cuiva împotriva altcuiva” si ca va încerca sa uneasca taberele din PDL, sustinând ca un PDL unit „nu are adversar în România”. „Nu sunt al niciunei tabere. Vin sa încerc sa unesc aceste tabere, dacaa ramânem separati suntem slabi, daca ne unim PDL nu are adversar în România”, a mai declarat fostul ministru.

Print Friendly, PDF & Email