Blaga: Candidatul PDL la prezidențiale este Cătălin Predoiu, a obținut 100.000 de voturi în partid

Mediafax

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, dupa sedinta Colegiului Director al PDL, ca în urma alegerilor interne a fost desemnat drept candidat al partidului pentru prezidentiale Catalin Predoiu, acesta obtinând 100.000 de voturi, în timp ce Gheorghe Falca a obtinut 40.000 de voturi.

„Colegiul Director National a validat propunerea Comisiei Nationale pentru Statut, etica si litigii pentru a fi de acord cu votul celor 137.000 de colegi care au votat pentru desemnarea candidatului nostru la functia de presedinte al României. Suntem primul partid care a procedat în acest fel în cursa au fost doi colegi Gheorghe Falca si Catalin Predoiu si a fost desemnat domnul Catalin Predoiu”, a precizat Vasile Blaga.

Blaga a mai spus ca el crede ca reprezentantul PDL va fi candidatul dreptei. „Noi credem ca cel mai bun reprezentant al dreptei va fi candidatul întregului spectru politic de pe dreapta la alegerile prezidentiale si ca el va fi reprezentantul PDL”, a adaugat Vasile Blaga. întrebat despre un candidat unic al dreptei si despre faptul ca Forta Civica l-a desemnat pe Mihai Razvan Ungureanu pentru cursa prezidentiala. Predoiu este cel de-al treilea candidat anuntat oficial pentru prezidentialele din 2014, dupa Crin Antonescu si Mihai Razvan Ungureanu.

Print Friendly, PDF & Email